Vad resenärer säger om resan

Er resa för hjärta tanke och sinne. En resa som visar hur världen skulle kunna vara.

Carin H resenär på Veganresa, juni 2016

Jag vill bara säga grazie mille för den fantastiska resan! Dels till Alessandra som planerat resa så magiskt bra men så klart även till alla ni andra som var med på resan så att den blev så himla fin.

Kristoffer E. – Veganresa till Italien, juni 2016

Älskar du att umgås med djur? Gillar du vegansk mat? vill du upptäcka lite mer okända sidor av Italien? Då är detta resan för dig! Under mer än vecka besökte vi djurfristäder, åt veganska lyxmiddagar, badade i havet och bodde på fina s.k. agriturismos (”jordbrukshotell) som inte dödar djur. Vi hade det så bra att det inte går att föreställa sig bättre. En sån här resa unnar jag alla som vill utforska vegansk turism!

Andrea L. – Veganresa till Italien, juni 2016

Nyss hemkommen efter en oförglömlig resa med ett härligt gäng likasinnade. Utvilad i både kropp och knopp, och fulladdad med fina minnen, inspiration och inte minst tillförsikt. En resa som överträffade alla mina förväntningar med råge!

Patricia E. – Veganresa till Italien, juni 2016

Våra besök på djurfristäder gjorde djupt intryck på mig. Att som människa komma in i djurens ”hem” på deras villkor var fint och tankeväckande. Att dessa få människor som arbetade där hade etablerat en slags levande utopi av jämställdhet, kärlek och respekt mellan människa och djur. De hade dragit konsekvenserna av sina etiska beslut och levde som dom lärde, det gjorde intryck på mig. Ja, Alessandra, du hade verkligen satt ihop ett ambitiös och spännande program, det gav mig mycket, så Tack! 🙂

Annelie W. – Vegaresa till Italien, juni 2017

Tack än en gång för en fantastisk resa. Så mycket vi hann med att se. Det var nog så nära turnélivet jag någonsin kommer att komma 🙂 Och du är en superhärlig person med din omtänksamhet och alla dina idéer.

Isabella J. – Veganresa till Italien, juni 2017

Det var (…) en fantastisk upplevelse att resa en vecka i Italien på en helt vegansk resa. Vilken känsla att resa med andra med liknande värderingar och inte en enda gång behöva bekymra sig för vad man skulle äta. Vi bodde på ställen som antingen var veganska eller där det var självklart att laga och servera vegansk mat när någon frågade efter det. Vi besökte restauranger, caféer och glassbarer med den mest underbara mat och de smaskiga godasker man kan tänka sig. Att maten behöver vara tråkig eller begränsad när man äter veganskt är verkligen en myt.

Kertsin M. – Veganresa till Italien, juni 2017

Tack för en sån härlig resa. Det är mycket som kommer att stanna kvar i både minnet och i smakminnet.

Annika R. – Veganresa till Italien, juni 2017